Uddannelse

 

I starten af 2022 starter uddannelsen i spirituel livsmestring “Dit spirituelle lederskab”. Uddannelsen er nu åben for ansøgning.

Læs mere

Kvindecirkler i Aarhus

Her finder du en oversigt over kommende kvindecirkler i mit hjem i Højbjerg.  
Med efterårets og vinterens komme vendes blikket naturligt lidt mere indad, og der er en tid til fordybelse og indre personlig og spirituel udvikling.
 
Jeg vil derfor gerne invitere dig med til en række sjælfulde og hjertevarme kvindecirkler i efteråret og vinteren.
 
Datoerne for de kommende cirkler er:
17. november 2021 kl. 16.30 – 19.15 (UDSOLGT)
8. december 2021 kl. 16.30 – 19.15 (Enkelte pladser)
13. januar 2022 kl. 18 – 22 (Nytårskvindecirkel)
 
OM CIRKLERNE
I kvindecirklen bliver du budt velkommen i et fortroligt rum, hvor du kan komme præcis, som du er, og møde ligesindede med interesse for de samme temaer som dig.
 
Inden gruppen samles, har jeg forberedt energien til dagens møde, og jeg holder kærligt rummet for gruppen. Sammen skaber vi et hjerterum af nærvær og opmærksomhed.
 
I kvindecirklen dykker vi sammen ned i dagens emne indenfor spiritualitet, sensitivitet eller selvkærlighed. Eksempler på emner kunne være: Maskulin og feminin energi, Sårbarhed og den indre kritiker, Den levende kvinde (Gudinden og Vildkvinden), Skru op for dit lys, De fire elementer.
 
Du vil få en kort indføring i aftenens emne, og herefter vil du blive guidet gennem meditationer, energi- og refleksionsøvelser eller andre spændende ritualer, der knytter sig til aftenens tema.
 
Undervejs vil du få mulighed for at udtrykke, hvad temaerne betyder for dig, hvis du ønsker det. Hver person får sin taletid, mens resten af gruppen lytter med åbent hjerte, og uden at kommentere eller komme med løsninger. Der er masser af plads til både grin og tårer.
 
PRAKTISK
Kvindecirklen finder sted i mit hjem i Aarhus (Højbjerg) fra kl. 16.30 til 19.15.
OBS. Kvindecirklen i starten af januar har en anden, længere tidsramme og derfor lidt højere pris.
 
Undervejs vil du blive budt på the, kaffe og noget sødt.
Max 12 personer.
 
TILMELDING
Det koster 350 kr. at deltage i hver kvindecirkel, og 500 kr. at deltage i Nytårskvindecirklen. 
 
  

Kommende kurser:

  

 

LYSLEVENDE DAGSRETREAT

Berig dit liv med selvkærlige og spirituelle ritualer

 

Kommer senere

 

 

 

LIGHT NIGHT

Væk dit indre lys og fremelsk dine drømme

Aften workshop i Aarhus (Antropososfisk Hus i Højbjerg)

Mere information kommer snarest

 

 

Book et kursus eller foredrag

Ønsker du at booke et kursus eller et foredrag for en gruppe af venner, til dit yogacenter eller lignende, så kontakt mig på stine@feelcompany.dk og hør om mulighederne.

Lige nu tilbyder jeg følgende kurser og foredrag:

 

Foredraget Lyslevende

 
BESKRIVELSE: Aarhusianske forfatter Stine Schou Kvistgaard indbyder til et spændende meditations-foredrag om lys og mørke, spiritualitet og sensitivitet, og hvordan du selv kan skrue op for dit indre lys.
 
Stine tager dig med i en meget personlig fortælling om at have foragtet sin sensitivitet som barn, indtil hun senere i livet fandt styrken i den sensitive og spirituelle side – og modet til at træde ind i sit eget lys. Hun deler samtidig den inspirerende historie om, hvordan bogen LYSLEVENDE blev til i “i mørke” under en langvarig hjernerystelse, og fortæller hvad vi kan bruge mørkets magi til.
 
Under foredraget vil du få guidning i, hvordan du kan styrke kontakten til dit eget lys – og forbinde dig med alt det, der er større – gennem helt enkle hverdagsritualer. Du vil få øjnene op for styrken i din sensitive og spirituelle side og inspireres til, hvordan du kan bruge den til at skabe mere hverdagmagi, folde dig mere ud som menneske – og føle dig lyslevende. 
 
Foredraget byder på små meditative oplevelser, som guider dig til at opleve lyset indeni.

 

 

LYSLEVENDE – Berig dit liv med selvkærlige og spirituelle ritualer (DAGSRETREAT)

FOLD DINE VINGER UD – Væk dit indre lys og lad det stråle indefra og ud  (WORKSHOP)

LIGHT NIGHT – Væk dit indre lys og fremelsk dine drømme (WORKSHOP)

 

Kontakt mig på stine@feelcompany.dk for at høre mere om mulighederne.

 

Du finder flere kurser og information om mine forløb, kvindecirkler, retreats, samtaler og healing på min virksomhedsside http://www.feelcompany.dk

Tidligere events