Lyslevende samtaler

Hjerteligt velkommen til min podcast og videoserie “LYSLEVENDE – Samtaler om livet, lyset og hverdagens ritualer”.

Du inviteres til at se eller lytte med på en række interviews og samtaler, som blandt andet udforsker, hvordan vi kan leve et mere selvkærligt liv, og hvad vi selv kan gøre for at skrue op for det lys, vi har indeni.

I samtalerne vil vi dykke ned i, hvad vi kan bruge vores spirituelle og sensitive sider til, og hvordan vi kan skabe mere hverdagsmagi gennem små selvkærlige ritualer. Udover at gæsterne vil dele en bid af deres historie, vil jeg også spørge ind til, hvilke selvkærlige eller spirituelle ritualer, der er en del af deres hverdag. 

Nogle gange vil dem, der bliver interviewet, have en lille gave med til dig, eller du vil kunne finde links til videre inspiration.

Podcasten og videoserien Lyslevende er kommet til verden i forbindelse med udgivelsen af min bog af samme navn.

Jeg håber, du vil nyde at lytte eller se med. 

6. I den moderne shamans fodspor

Ny tids shaman Marianne Lane (78 min.)

UDKOMMER 7. NOVEMBER

I denne episode af Lyslevende vil du møde Marianne Lane, der er moderne shaman, og få et spændende indblik i hendes verden. Marianne har tidligere arbejdet som ingeniør, og som moderne shaman sammenfletter hun i dag visdommen fra den åndelige verden med videnskaben.

I interviewet fortæller hun, hvordan en moderne, nordisk shaman arbejder, og hvordan vores bevidsthed udvider sig i flere dimensioner. Hun forklarer os, hvordan man kan holde balancerne i forskellige niveauer som menneske og spirituel mester i den nye tid.

I samtalen vil du desuden blive klogere på tre unikke stadier i en udfoldelsesproces, som Marianne kalder Unfold, Rise og Shine, og som du måske vil genkende fra dit eget liv. Og du vil få svar på, hvordan du kan gøre dig mindre letpåvirkelig af alt det, der sker omkring dig, og hvordan du kan opbygge din egen energi.

Undervejs vil du stifte bekendtskab med pudsige begreber som ”kvalmetrappen”, høre om jobtilbud fra den åndelige verden og lære om forskellen på at være ”en rynket rosin” og være en vindrue.

Dette er i høj grad en samtale for dig, der interesserer dig for energi og spiritualitet. Og indrømmet – i denne episode nørder vi lidt.

Vil du læse mere om Mariannes arbejde, så hop ind på hendes hjemmeside.

 

Du finder flere Lyslevende samtaler på de gængse podcasttjenester og her på siden.

Musik: Ketsa “All-here”

5. Vær bevidst i det liv, du skaber
Forfatter og underviser i mindfulness og livsbevidsthed (62 min.) 

 

I denne Lyslevende samtale taler jeg med Flora Melchiorsen, der er forfatter og underviser i mindfulness og livsbevidsthed, og som rummer så utrolig stor visdom omkring livet og mennesker.

 

I interviewet deler Flora to store begivenheder, som ændrede hendes liv markant og bragte hende fra et liv i kaos til et liv i mere kærlighed. Floras historie kommer med et stærkt budskab om selv at være skaber af sit eget liv.

 

I samtalen taler vi blandt andet om om hvorfor det er så svært for os at være autentiske, og hvorfor er det vigtigt for os at være bevidste i livet? Vi udforsker også, hvordan vi holder hjertet åbent, når vi er i smerte, og hvordan vi håndterer skyld, smerte og selvfordømmelse – med accept som en af de vigtige hovednøgler.

 

Du vil også høre om alt fra lysarbejde i slagteribranchen til følelser i fodboldverdenen, og hvordan du iklæde dig de følelser, du gerne vil fremelske i dig selv.

 

 

 

 

Læs mere om Flora, hendes onlineklub og meget mere her: http://www.livsbevidsthed.dk

 

Kunne du lide vores samtale, og vil du gerne høre mere? For noget tid siden blev jeg interviewet af Flora til hendes interviewserie Floras Fabuleringer. Du er velkommen til at lytte med her.

 

Du finder flere Lyslevende samtaler på de gængse podcasttjenester og her på siden.

 

Musik: Ketsa “All-here”

 

4. Hjertelyset og De fire elementer
Forfatter og coach GITTE WINTER GRAUGAARD (59 min.) 

 

I denne Lyslevende episode vil du møde en helt særlig lysarbejder, nemlig bestsellerforfatter og coach Gitte Winter Graugaard.

Gitte har en stærk passion for at lære børn at mærke deres hjerte og er på en vigtig mission om at nå ud til 1 million børn og lære dem at bruge sit hjertelys, bl.a. via hendes børnebøger. I sit virke coacher hun også andre lysarbejdere og hjælper dem med at få ideer til at blive til virkelighed.

I interviewet deler Gitte sin egen historie, om hvordan hun gik fra at være i en klassisk salgsorienteret cand.merc.-verden til at arbejde med hjertekontakt og meditation, og som voksede frem gennem kærligheden og fantasien sammen med hendes børn.

I samtalen vil du høre, hvordan du nemt og hurtigt kan få kontakt til dit hjerte, og hvordan du bruger sit lys bedst ved at blive bevidst om hvad der giver energi og hvad der tager energi. Gitte fortæller også om energien i de fire elementer Ild, Jord, Luft og Vand, og du vil blive bevidst om hvilke elementer, du har mest kontakt til, og hvordan du kan bruge de forskellige energier på forskellige tidspunkter.

Hvis du er mor, iværksætter eller soloselvstændig eller bare brænder for at dele dit lys i verden, vil jeg særligt anbefale dig at lytte med på denne episode.

I forbindelse med denne episode har vi lavet en særlig rabat til dig, der er interesserede i Gitte bøger og min bog.

 

10 SÆRLIGE BOGPAKKER – TIL BÅDE BØRN OG VOKSNE

Få 30 % på Gittes børnebøger og min bog Lyslevende

I forbindelse med udgivelsen af denne episode har vi lavet 10 særlige bogpakker, hvor du kan få to af Gittes børnebøger og min bog Lyslevende.

I bogpakken får du:
• Bogen ”I mit hjerte” med Børnemeditationer
• Bogen ”Hjerternes Dal”
• Bogen ”Lyslevende”
• ”Ritualpakken” (med lydfiler og videoer til ritualerne i ”Lyslevende”)

Pakkens samlede værdi: 975 kr.

Din investering i de 3 bøger + Ritualpakken: 667 kr. (inkl. porto)

KLIK HER for at få fat i en af de 10 Bogpakker

 

Se mere til Gitte og modtag hendes nyhedsbrev:

http://www.gittewintergraugaard.dk

Se mere til hendes arbejde med skoler og institutioner:

http://www.heartlight.institute

Læs mere om bogen Lyslevende og find flere Lyslevende samtaler 

Musik: Ketsa “All-here”

 

Var du vild med vores samtale, og vil du gerne høre mere? 

I november deltog jeg som speaker på Gittes “Vi lyser i mørket festival”. Gittes interview med mig ligger normalt bag en betalingsmur i kurset “Hjertelys”, som jeg varmt anbefaler. Men lige nu har Gittes lukket op for at du kan se det gratis. Men skynd dig, det gælder kun frem til 1.6.

Se interviewet her

3. Gudindekraft og dansens magi

Historiefortæller HANNA SNORRADÓTTIR (59 min.)

 

I denne samtale tager islandske Hanna os med ind i flere dragende fortællinger. Først hendes egen historie om, hvordan hun opvoksede med tæt kontakt til naturens og myternes vidundere for senere at lade det glide i baggrunden, mens hun valgte en mere videnskabelig vej som ingeniør. Og om hvordan hun arbejdede sig igennem en personlig krise og fandt sig selv igen gennem de gamle græske og nordiske fortællinger, kontakten til gudindernes kraft og gennem dansens magi.

Vores samtale bevæger sig vidt og bredt gennem myter og eventyrlige indre landskaber. Vi taler om drømmenes betydning, om den kraft som “pæne piger” kan have svært ved at finde ind til, og hvordan vi kan finde tilbage til os selv gennem dansen. 

Hanna deler desuden gavmildt ud af sine egne ritualer, med inspiration til hvordan du kan aktivere din egen kraft gennem gudinden Freja, hvordan du kan bruge naturen og spejle dig i årstidernes cykluser, og hvordan du kan danse med din feminine og maskuline side.

 

 

Gave fra Hanna: Lyt til Hannas eventyrlige playliste

Læs mere om Hannas Storydancing forløb her.

Følg Hanna på Facebook og hold øje med hendes events og kurser her.

(Affiliate)

Du finder både episoden som video og podcast her på siden – og på de gængse podcasttjenester.

Musik: Ketsa “All-here” 

  
 

2. Lyt til sjælens sprog

Forfatter og spirituel mentor, EVA ANDREA (59 min.)

 

I denne første lyslevende samtale taler jeg med den spirituelle forfatter Eva Andrea om, hvordan vi kan stille os til rådighed for alt det, der gerne vil formidles igennem vores sjæl.

Eva fortæller om, hvordan hun lærte at skrue ned for sit lys under sin opvækst i et lille kristent trossamfund, og hvordan hun skruede op for det igen, bl.a. ved at omfavne sit indre barn og ved at lytte til, hvad der gerne ville skrives igennem hende. Eva deler nogle af sine personlige ritualer, og vi taler om Wonder Moments, om at lytte til vores indre børn, og hvordan vi ved at gribe de magiske øjeblikke kan føle os mere levende. 

Eva fortæller om Magical Writing, og vi udforsker, hvordan det at lytte til, hvad ens sjæl har på hjerte, og skrive det ned kan være med til at “fremkalde” os selv eller forløse stor smerte, og hvordan vi er i stand til at samskabe med den guddommelige inspiration.

 

 

Gave fra Eva Andrea: 

Hent meditationen MEET YOUR DIVINE MUSE

  

Læs mere om The Magic Box

I samtalen taler vi om Evas vidunderlige online program for mennesker, der elsker at skrive, og som hun til lytterne af “Lyslevende” giver 100 rabat på i den næste uge. 

Som en ekstra gave giver hun desuden en gratis 1:1 session til de 3 første, der booker forløbet (Værdi: 200 euro)

Læs mere eller bestil The Magic Box

Brug denne rabatkode og spar 100 euro på Magic Boxen: 

IAMAMAGICALWRITER

 

(Affiliate)

Du finder både episoden som video og podcast her på siden – og på de gængse podcasttjenester.

Musik: Ketsa “All-here” 

1. Introepisode

STINE SCHOU KVISTGAARD – “Fra zombie til lyslevende” (20 min.)

 

I denne første episode bliver du introduceret til podcasten Lyslevende, og du hører om min personlige historie om at gå fra at føle mig som en zombie til at føle mig meget mere levende i dag.

I episoden fortæller jeg blandt andet om mit store stressnedbrud i mit første job som kommunikationsdesigner på et reklamebureau, hvilket igangsatte en stor personlig udviklingsproces, og om hvordan jeg rejste mig derfra igen. Jeg deler også en række helt konkrete små ting, du selv kan gøre for at vække dig selv mere til live.

Du finder både episoden som video og podcast her på siden – og på de gængse podcasttjenester.


Klik her og hent den gratis meditation “Skru op for dit lys”, som jeg omtaler i podcasten. 

Musik: Ketsa “All-here”