Om Stine

Stine Schou Kvistgaard arbejder blandt andet som spirituel vejleder og er forfatter til bogen Lyslevende.

Hendes vigtigste livsformål er hjælpe andre til at se lyset i sig selv og finde modet at stråle i at være den, de er. Hun elsker at formidle om, hvordan vi forstår styrken og gaverne i den sensitive side, inspirere til hvordan man kan leve mere selvkærligt, og hvordan man kan bruge sin spiritualitet i hverdagen på et praktisk og jordnært plan.

Stine er oprindeligt uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har arbejdet en årrække med kommunikation i reklamebranchen og i hospitalsvæsenet. I 2015 lavede hun et kursskifte i sit liv, da hun rejste til Andalusien med sin familie i en længere periode. Her startede hun sit virke som meditationslærer, hvilket hun senere fortsatte i Danmark.

Siden da har Stine holdt meditationskurser, udviklingskurser og retreats i Andalusien. Hun var en af de første i Danmark, der tilbød meditation online og har siden da udviklet mange forskellige onlinekurser og fysiske forløb med fokus på meditation samt personlig og spirituel udvikling. Både til private og virksomheder. I 2021 grundlagde hun uddannelsen i spirituel livsmestring i Aarhus.

Udover at holde sine kurser og forløb, arbejder Stine desuden som spirituel vejleder, coach og healer. Hun tilbyder bla. samtaler, healing og længerevarende mentorforløb til mennesker, der gerne vil udvikle sig personligt eller spirituelt. Stine vejleder desuden iværksættere og ledere, der gerne vil anvende hjertebaseret ledelse eller bruge deres intuition og spiritualitet mere i deres arbejde.

Stine Schou Kvistgaard er bosat i Aarhus med sin mand og to døtre.

 

Stines bog og arbejde er omtalt i bl.a. Magasinet Liv, Helse, Alt for Damerne, magasinet Liv og Sjæl, Naturli, Aarhus Stifttidende, og hun er interviewet i en række populære podcasts.

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog