Om Stine

Stine Schou Kvistgaard arbejder blandt andet som spirituel vejleder og er forfatter til bogen Lyslevende.

Hendes mission er at formidle om, hvordan vi forstår styrken og gaverne i den sensitive side, inspirere til hvordan man kan leve mere selvkærligt, og hvordan man kan bruge sin spiritualitet i hverdagen på et praktisk og jordnært plan.

Stine er oprindeligt uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har arbejdet en årrække med kommunikation i reklamebranchen og i hospitalsvæsenet. I 2015 lavede hun imidlertid et kursskifte i sit liv, da hun rejste til Andalusien med sin familie i en længere periode. Her startede hun sit virke som meditationslærer, hvilket hun senere fortsatte i Danmark.

Siden da har Stine holdt meditationskurser, kvindecirkler og holdt retreats i Andalusien. Hun har desuden udviklet meditationsapppen MIGtid og forskellige onlinekurser med fokus på meditation samt personlig og spirituel udvikling.

Udover fokuset på meditation, arbejder Stine desuden som spirituel vejleder, coach og healer. Hun tilbyder samtaler, healing og længerevarende mentorforløb til mennesker, der gerne vil udvikle sig personligt eller spirituelt. Stine vejleder desuden iværksættere og ledere, der gerne vil anvende hjertebaseret ledelse eller bruge deres intuition og spiritualitet mere i deres arbejde.

Læs mere på Feel Company.

Stine Schou Kvistgaard er bosat i Aarhus med sin mand og to døtre.

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog