Om bogen

Mærker du noget kalde på dig dybt indefra, som fortæller, at det er tid til at lytte mere til dit hjerte og din sjæl? Er det tid til at skrue op for dit indre lys?

I en tid, hvor verden farer stadigt hurtigere forbi, kommer mange af os til at længes efter mere mening i vores liv. Mere hverdagsmagi. Er du et sensitivt menneske, har du måske særligt haft en følelse af, at noget kalder på dig, eller at der er mere mellem himmel og jord.

”Lyslevende” er en guide til dig, der går med en følelse af at vågne eller er nysgerrig på at kigge mere indad i dig selv. I bogen lærer forfatter Stine Schou Kvistgaard dig, hvordan du kan bruge de fine gaver, du har i din sensitive og spirituelle side. 

Gennem 25 smukke og selvkærlige ritualer bliver du indviet i spændende temaer som Loven Om Tiltrækning, englemagi, måneritualer, lysarbejde, kroppens 12 chakraer og naturens elementer. Samtidig lærer du, hvordan du beskytter din egen energi, hvordan du manifesterer dine drømme, og hvordan du skruer mere op for din kraft og din kærlighedsenergi.

Bogens øvelser, som på en gang virker magiske og jordnære, er lette at anvende i praksis. De guider dig kærligt og kyndigt videre på din udviklingsrejse.

Læseroplevelser

EN BOG OM SELVKÆRLIGHED, SPIRITUALITET OG HVERDAGSMAGI

”Lyslevende” er skrevet til dig, der gerne vil skabe en stærkere kontakt til dig selv og leve et mere selvkærligt liv. Den er til dig, der er nysgerrig på at udfolde din spirituelle side mere og gerne vil vide, hvordan du kan bruge de vidunderlige gaver, du besidder i din sensitive og feminine side.

Bogen henvender sig primært til der, der er relativt ny i feltet omkring spiritualitet, sensitivitet og selvkærlighed, og som ønsker at blive guidet i en spirituel opvågningsproces eller blive inspireret til, hvordan du selv kan arbejde med din personlige udvikling.

Den kan også anvendes som inspiration eller opslagsværk for undervisere inden for felter, der beskæftiger sig med krop, sind eller ånd, samt af lysarbejdere, kvindecirkelledere eller terapeuter, der søger ny inspiration til eget virke eller til sine klienter. 

 

I bogens ritualer vil du blandt andet lære, hvordan du:

 

Få et kapitel
fra bogen
+ meditationen
"Skru op for dit lys"

Hvad siger andre om bogen?

En fuldkommen fortryllende bog

Mit hjerte åbnede sig i dyb genkendelse af den blide kraft, der strømmer fra disse sider. Det føles som at tage en kærlig søster ved hånden. Og hun hvisker, “Kom hjem i din magiske kraft. Jeg viser dig vej.”

Tak for en fuldkommen fortryllende bog, bristefærdig af lys og visdom.

Eva Andrea
Forfatter og spirituel mentor

Den smukkeste vejviser

“Der findes kun en eneste sandhed, den sandhed er din egen. Vejen dertil går ofte gennem (mange) udfordringer og er sjældent ligetil.

Med Lyslevende har Stine skabt den smukkeste vejviser, der giver dig mulighed for at finde din vej.

Maria Saraphina
Spirituel business coach og vært på The Magdalene Voices

Mere hverdagsmagi

“Stine har skrevet en smuk bog om, hvordan ritualer kan bringe magi og fordybelse ind i hverdagen.

Man mærker tydeligt Stines dybde og kærlighed i alle ord.

Jeg kan varmt anbefale bogen til alle, der ønsker mere hverdagsmagi i deres liv”

Anne Goncalves 
Yogalærer og forfatter

Fra hjerte til hjerte

“Nogle gange skal vi netop gå igennem mørket for at finde lyset i os selv.“ – er blot en af de personlige udtalelser og krydderi, som gør bogen levende.

Vi kender måske til ritualer, men det er Stines personlige erfaring med dem, der skinner igennem. Det er tydeligt at mærke passionen, og den smitter af. Fra hjerte til hjerte.

Skøn læsning, som også nemt kan bruges som opslagsværk.”

Sussanne Wexø
Terapeut, coach og forfatter

Jordnære og anvendelige ritualer

“Jeg har med stor fornøjelse læst Stines fine bog Lyslevende.  På en fin sanselig måde evner Stine at åbne sindet op hos læseren og på samme tid gøre ritualerne meget jordnære og anvendelige. Kun de færreste spirituelle bøger evner begge dele. 

Her er tale om en helt særlig bog, som kan skabe små mirakler i hverdagen. Tag trygt af sted på en rejse ind i dig selv og ud i universet sammen med Stine. Hun holder dig hele vejen.” 

Gitte Winter Graugaard
Bestseller forfatter og coach

Fuld af kærlighed
og konkrete værktøjer

“Udover at være fuld af kærlighed, så er Stines bog om spirituelle ritualer propfyldt af konkrete værktøjer til selvkærlighed og self-empowerment. 

Jeg vil anbefale bogen både til de mennesker, som ikke kender så meget til spiritualitet, men som er nysgerrige og til de mennesker, som har bevæget sig inden for den spirituelle verden i mange år, og har glæde at have samlet en masse effektive ritualer i en bog.

Maria Houe
Spirituel psykolog

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog