1:1 sessioner og forløb

Leder du efter en intuitiv coach eller en spirituel mentor? Vil du gerne arbejde med din personlige eller spirituelle udvikling og opnå en større bevidsthed om, hvem du er (i dag)? Så kan jeg hjælpe dig på vej.

Måske befinder du dig lige nu i en form for ”opvågningsproces” eller er begyndt at stille spørgsmål ved om det liv, du lever, stadig passer til dig. Måske har du mødt modgang i livet, som har slået dig ud af kurs eller sendt dig ind i en dybere transformationsproces, hvor du skal finde dine ben igen på en ny måde.

Det kan også være, at din interesse for at bruge din spirituelle side åbner sig lige nu. At du ønsker at blive bedre til at bruge din intuition eller udvikle dine spirituelle evner? Eller måske ønsker du at finde en bedre balance mellem din feminine og maskuline side, og acceptere din egen sensitivitet og sårbarhed, så du bliver i stand til at leve på en mere bæredygtig måde, når det gælder din trivsel.

Eller måske har du bare brug følgeskab på din rejse, en person der forstår dig og hjælper dig med at se dig selv og din retning klart.

I disse situationer (og mange andre) kan jeg som din spirituelle mentor hjælpe dig på vej.

I en session hos mig kan du få hjælp til at:

  • finde klarhed, når du er i tvivl om, hvilken vej, du skal gå
  • finde vej i din ”spirituelle opvågning”
  • forstå hvem du er som sjæl, så du kan bruge dine sjælsgaver
  • finde en god balance mellem din feminine og maskuline side og forstå gaven i din sårbare side
  • udvikle dine spirituelle evner eller forstå dine kompetencer som lysarbejder
  • blive bedre til at mærke efter og lytte til dit eget hjerte (og si omverdenens forventninger fra)
  • arbejde med dit selvværd, få en mere selvkærlig måde at være i verden på og lære at se lyset i dig selv
  • arbejde med udviklingen af din virksomhed, hvis den tager udgangspunkt i den, du er som menneske
  • genfinde dig selv efter stress, genopbygge din kraft og stå stærkere i dig selv
  • folde dine vinger mere ud som den, du i virkeligheden er
 
Skriv til mig på stine@feelcompany.dk for at booke en session.

 

Samtaler og healing foregår i min praksis i Højbjerg (Aarhus) eller via Zoom. Jeg tilbyder også længerevarende mentorforløb over ca. 6 måneder, hvor vi holder tættere kontakt. Læs om det personlige mentorforløb FOLD DINE VINGER UD.

 

Jeg tilbyder

1:1 session

Har du brug for afklaring, guidning healing eller støtte. Jeg tilbyder både online og fysiske samtaler i Aarhus med samtale (og healing).

Soul Session

I en online Soul Session hjælper jeg dig med at tune ind på din sjæls hvisken, så du kan finde finde klarhed om dig selv eller din retning.

Mentorforløb

Har du brug for en mentor? Jeg tilbyder længerevarende udviklingsforløb til dig, der har brug for en personlig eller spirituel mentor.

COACHING   –   HEALING   –   MEDITATIVE TEKNIKKER

ENERGIARBEJDE   –   SPIRITUEL MENTORING

Har du brug for en til at guide dig på vej?

Det kan være svært at ignorere, hvis din sjæl kalder på en ny retning for dig selv, hvis dit hjerte ikke helt er i det, du er i, mere, eller intuitionen bliver ved med at pege dig en ny vej. Jeg har prøvet det flere gange selv. Men det kan samtidig være en smule udfordrende og skræmmende på egen hånd at tage de første skridt i en ny retning. 

Ofte kan det være rart at have en guide med på rejsen, der har erfaring med at gå vejen selv – og at få hjælp til at få styr på det hele i et kærligt rum, hvor du kan være helt ærlig. Også overfor dig selv.

Jeg har efterhånden haft rigtig mange klienter ind ad døren, og jeg kan fortælle dig, at ofte bliver ændringerne ikke helt så drastiske, som man kunne frygte. Tit gør de små justeringer og en ændring eller opgradering af éns mindset en verden til forskel. Og er det de store livsforandringer, du er i gang med, sker det oftest i et tempo, hvor du selv kan være med.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig på vej, uanset om du ønsker en enkelt session eller flere, eller om du ønsker et længerevarende mentorforløb.

Book en samtale ved at skrive til stine@feelcompany.dk

Overvejer du at bruge mig som din coach eller mentor, så kontakt mig uforpligtende på stine@feelcompany.dk, og find ud af om vi er det rette match.

 

FYSISK samtale og/ eller healing i Højbjerg: DKK 1.200,- (1,5 time)

ONLINE samtale og/eller healing: DKK 1.000,- (1,5 time)

Fjernhealing: DKK 500,- (25 min. + feedback på mail/ lydfil)

Soul Session: DKK 800,- (1 times online samtale)

Bestil din Soul Session

 

Udover fysiske sessioner og Zoom er også muligt at booke en samtale via Skype, telefon eller Facetime. Book en tid ved at skrive til stine@feelcompany.dk.

Om Stine Schou Kvistgaard

Stine er uddannet Transition Coach Practitioner, en uddannelse akkrediteret af EMCC. Hun har arbejdet med sin egen personlige udvikling i mange år.

Bl.a. har hun et 2 årigt biodynamisk psykoterapeutisk forløb bag sig samt 5 års løbende, intensiv undervisning i personlig udvikling og meditation hos sin personlige læremester. Derudover mestrer hun bl.a. healingsformerne hjertehealing og intuitiv healing samt kompetencerne til at holde felter efter kurser ved Marianne Lane og healingsformen Soul Body Fusion efter kursus ved Galina Saikova.

Stine er desuden uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har dygtiggjort sig inden for emner som personlig branding, forandringer i organisationer, markedsføring og har generelt stor indsigt i virksomheds- og medarbejderfokuserede problematikker.

Kunne du tænke dig at have en personlig mentor?

Ønsker du et længere forløb, så læs mere om mit personlige og spirituelle mentorforløb.

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog