Kom med på en livsforvandlende personlig udviklingsrejse - og få en unik spirituelfaglig uddannelse

Er du et sted i livet, hvor du har brug for et skifte? Et skifte indeni dig. 

Måske har du allerede mærket noget kalde indefra, efter at bruge den, du er som menneske, mere i dit liv. Det kan føles som en længsel efter mere mening med livet og et – måske ubevidst – ønske om at bevæge dig væk fra alt, der virker “tomt” eller “fladt”.  En drøm om at skabe mere magi i en ellers lidt for musegrå hverdag – og føle dig gladere og mere i live.

Det kan være, du længe har mærket en spirende interesse for alt det, din spirituelle side rummer, og du finder stor glæde ved følelsen af at være en del af noget større, som guider dig på din vej. I hvert fald ved du allerede godt, at du kun bruger en brøkdel af de naturlige åndelige og intuitive evner, som alle mennesker besidder. Og der er så meget, du er nysgerrig på, som du gerne vil udforske noget mere og lære at mestre – og måske endda give videre til andre (en dag) på din måde som en form for spirituel mentor for andre mennesker.

Måske har du slået dig på livet og står lige nu et sted, hvor du har brug for at samle dig selv igen og gerne vil genfinde den styrke, du godt ved, du inderst inde har. Eller at du som det bevidste menneske, du er, bare gerne vil blive super god til selv at kunne finde fred indeni og selv balancere og regulere dine følelser. Så du i stedet for at føle dig overvældet af livet tager lederskab i dit liv – på en naturlig måde. En måde hvor du bruger dine sensitive gaver som den styrke, de i virkeligheden er, når du bruger dem til at navigere i livet på en måde, der er god for dig. En autentisk måde.

Så du bliver robust indefra og ud. Og ikke omvendt, som om du tager en rustning på. For det har du måske allerede prøvet og slået dig på – ligesom jeg.

Det kan også være, at du nogle gange føler dig lidt alene med den måde, du ser og oplever verden på, og at du derfor har et ønske om at følges med andre sjælevenner med et livssyn, der ligner dit, hvor du kan være en del af et kærligt, støttende fællesskab – og have en mentor ved din side. Eller måske søger du bare at opgradere dig i dit faglige virke med en spirituel overbygning i et fællesskab med ligesindede.

Hvis noget af dette lyder velkendt eller taler til dig, så læs videre om min uddannelse i spirituel livsmestring, og mærk efter, om det kan være en uddannelse for dig.


"Spirituelt Lederskab"

10 måneders uddannelse i spirituel livsmestring og personligt lederskab

 

Velkommen til dette unikke, dybdegående 10 måneders forløb. En spirituel uddannelse der udvikler dig som spirituel mester i dit eget liv og klæder dig på til at støtte andre på deres rejse.

Uddannelsen i “Spirituelt Lederskab” er en dybdegående, selvudviklende, spirituel og fagligt bred uddannelse i spirituel livsmestring – et forløb som først og fremmest lærer dig at bruge dine egne intuitive evner og giver dig et stærkt fundament i at være den, du er. Gennem de ti måneder uddannelsen varer, vil du tilegne dig en stor mængde af ny viden, og få nye spændende kompetencer ind under huden, som du kan bruge i din personlige hverdag eller i dit arbejde. Du vil få bedre adgang til den dybe iboende visdom, du allerede besidder, og udvikle dig i dit spirituelle lederskab – på din måde.

Udover at den spirituelle uddannelse giver dig en udvidet selvindsigt og en stærk mestringsfølelse, som du kan bruge til at give dit eget liv endnu mere glæde og mening, vil du samtidig lære, hvordan du kan give det, du kan, videre til andre. Ikke kun til dem omkring dig, men også gennem dit arbejde eller personlige virke. “Dit Spirituelle Lederskab” er nemlig samtidig en uddannelse, som gør dig klar til at støtte andre på deres spirituelle rejse. Du vil gennem uddannelsen få en rig portefølje af redskaber, praksisser og øvelser, du giver dig kompetencerne til at arbejde som spirituel mentor.

Du behøver på ingen måde at arbejde med mennesker eller spiritualitet for at deltage på uddannelsen. Det vigtigste er det, uddannelsen giver dig som person.

Måden du lærer uddannelsens indhold på er gennem at “gøre det selv” og bygge dine egne erfaringer og dermed integrere din viden via praksis. Undervejs vil du opleve små eller store forandringer i din hverdag, fordi du bevidst styrker kontakten spiritualiteten mere i dit liv. Når du dedikerer dig selv til at gå efter et mål, arbejder energien for dig. Og du vil kunne opleve at føle dig hjulpet på din vej – som af en usynlig hånd.

Gennem de ti måneder uddannelsen varer, vil du, sammen med tilegnelsen af den faglige viden, gennemgå en naturlig modningsproces, som gør dig klar til at træde i karakter som spirituel mester i dit eget liv og tage autoritet i dit spirituelle lederskab.

Uddannelsen består blandt andet af:

 

Tag lederskab i dit eget liv - og lær at guide andre på deres spirituelle rejse

10 måneder - 10 moduler

 Uddannelsen i Spirituelt Lederskab består af 10 dybdegående moduler, som på hver sin vis udvikler og støtter dig i dit spirituelle lederskab. 

Uddannelsen løber over 10 måneder med to dages live undervisning hver måned i Aarhus-området, fordelt mellem hverdage og weekender. 

Gennem forløbet kommer du igennem i alt 21 dage med live-undervisning , inklusiv et tre-dages weekendretreat i midt/ østjylland. Udover undervisningen med Stine Schou Kvistgaard får du ekstra workshops med fantastiske gæstelærere.

Før uddannelsesstart får du en times 1:1 session med mig, som hjælper dig til at sætte retning for dit personlige mål med uddannelsen, og som gør mig klogere på, hvordan jeg bedst kan støtte op omkring din udvikling.

Efter uddannelsens første modul får du tildelt en læringsmakker, som du udveksler med mindst en gang mellem hvert modul.

Mellem modulerne får du enkle hjemmeopgaver med hjem.

Uddannelsen afsluttes med en skriftlig opgave og gennemførelse af et praktisk ritual i og for gruppen, som til sammen udgør din eksamen. Ved uddannelsens afslutning modtager du et certifikat og diplom for at have gennemført uddannelsen.

 

 

Har du brug for en afklarende, indledende introsamtale, inden du beslutter dig, så skriv til stine@feelcompany.dk for at aftale et tidspunkt, hvor du bliver ringet op.

 

DET FÅR DU:

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Hvad skriver deltagerne fra det seneste hold?

Er DU en af dem, uddannelsen SÆRLIGT egner sig til?

Find ud af det i denne video.

 

Book en introsamtale

Skriv til stine@feelcompany.dk

 

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er bygger på en energibaseret, hjerteorienteret tilgang og tager udgangspunkt i kroppen, hjertet og sjælen.

Er så taknemmelig for, at jeg har givet mig selv denne rejse

“Er så taknemmelig for det fællesskab, der er skabt med 7 skønne, inspirerende kvinder.
Er så taknemmelig for, at jeg har givet mig selv denne rejse. En rejse som bringer mig langt og som gir mig den smukkeste indsigt i mig selv og andre.

Kan varmt anbefale Stine Kvistgaard, den skønneste, varmeste kvinde, som giver så meget af sig selv og holder et fantastisk rum for os alle.”

SANNE HELLIGSØ

Fantastiske gæstelærere

På den spirituelle uddannelse vil du desuden blive undervist af nogle af de dygtigste gæstelærere inden for feltet. Denne gang vil du blandt andet møde disse dygtige undervisere.

 

 

Vil du gerne vide mere om uddannelsen?

Få tilsendt indholds-beskrivelsen

Din spirituelle livsmestring giver dig både stærke vinger og stærke rødder

Tid og sted

Næste hold på uddannelsen opstarter i oktober 2024 og løber over to sammenhængende dage hver måned i Antroposofisk Hus i Aarhus (Højbjerg).

I det hyggelige Antroposofisk Hus vil vi hver måned tilbringe to dage sammen i et af husets stemningsfulde sale, hvor der er god energi. Der er parkering tæt på bygningen, og der ligger en café ved siden af, hvor du kan købe din frokost. Har du lyst til en gåtur i pausen, ligger skoven lige på den anden side af vejen.

 

 

Dag nr. 1 er fra kl. 9 – 16, og dag nr. 2 er oftest fra kl. 9 – 13. Syv af modulerne ligger i weekender og tre af dem i hverdage. På retreatmodulet mødes vi desuden fra kl. 17 – 21 om fredagen. 

* På enkelt moduler kan undervisningstiden blive forlænget med nogle få timer pga. workshops med gæstelærere.<3

<3

Modul 1: 2. – 3. oktober 2024

Modul 2: 2. – 3. november 2024

Modul 3: 7. – 8. december 2024

Modul 4: 18. – 19. januar 2025

Modul 5: 20. – 21. februar 2025

Modul 6: 22. – 23. marts 2025

Modul 7: 25. – 27. april 2025

Modul 8: 22. – 23. maj 2025

Modul 9: 14. – 15. juni 2025

Modul 10: 16. – 17. august 2025

 

Ændringer kan forekomme.  Se mere om vilkårene nedenfor.

Retreat i Mols Bjerge

I løbet af uddannelsen tager vi på et fantastisk weekendretreat hos Jordens Sang i Mols Bjerge, hvor vi kommer helt tæt på naturen og de fire elementer.

 

Ansøg om optagelse på uddannelsen

En kæmpe gave at give sig selv

“Stine Schou Kvistgaards uddannelse i spirituelt lederskab er en kæmpe gave at give sig selv. 

Der er så meget visdom og kærlighed at hente både i undervisningen og i det fællesskab, som Stine faciliterer på bedste vis.

Vil varmt anbefale uddannelsen, hvis du vil i dybere kontakt med dig selv og folde den power, du indeholder, endnu mere ud.”

 

DORRIT ANDERSEN

Om din underviser

Stine Schou Kvistgaard er en erfaren underviser og gruppefacilitator, kendt for hendes nærværende og hjertevarme måde at undervise på. Siden 2012 har hun dygtiggjort sig inden for personlig og spirituel udvikling og har undervist grupper i meditation og spirituel udvikling i kvindecirkler, meditationsgrupper, på retreats, fysiske kurser og onlinekurser.

Som coach, healer og spirituel mentor arbejder Stine desuden med individuelle klienter. I sit arbejde med at støtte og guide andre mennesker er hun særligt dygtig til at se det lys i dig, som du måske nogle gange har svært ved selv at se – og hjælpe dig til at fremelske det endnu mere. I 2021 udgav hun bogen “Lyslevende” – et opslagsværk med 25 selvkærlige  og spirituelle ritualer.

Jeg har haft modet og styrken til at stå frem med mit sande jeg

“Stine er et helt enestående smukt og unikt menneske og facilitator for uddannelsen. Hun besidder en dybde, blidhed og rummelighed som for mig har gjort, at jeg i mit nervesystem har følt mig tryg nok til at have en åbning og et mod i forhold til mig selv. 

Dette har bevirket, at jeg har haft modet og styrken til at stå frem med mit sande jeg, og hvad det indbefatter af sårbarhed, og svære men også spændende og livsforandrende udfordringer.

Jeg giver uddannelsen mine dybeste anbefalinger.”

MALENE AUNFELT

Pris og betaling

Den 10 måneder lange uddannelse med 10 moduler, weekendretreat, fysiske og/ eller online workshops med gæstelærere, en smuk manual, certificat for uddannelsen mm. koster i alt:

 29.999 kr.  

 

Depositum: Ved tilmelding indbetales 5.000 kr. i depositum til konto nr. 0891 0002043259. Din plads er først sikret, når depositum er indbetalt.

Ratebetaling: Det er muligt at betale uddannelsen i op til 15 rater. Kontakt mig for at vende mulighederne.

Tilskud: For virksomhedsejere kan det være muligt at søge om tilskud forskellige steder, bl.a. til at udvikle nye kompetencer via Omstillingspuljen eller Iværksætterpuljen. Kontakt mig hvis du har brug for yderligere info i denne sammenhæng.

 

Styrk dit personlige lederskab - og få en unik spirituel visdomskasse fuld af ritualer, meditationer og energiredskaber

Hvad siger deltagerne om uddannelsen?

VIDEO: Mød to af deltagerne fra det første hold halvvejs i uddannelsesforløbet.

 

Jeg har opnået en mere blød og tilgivende måde at se mig selv på

”Hvis du er nysgerrig på, hvad det spirituelle kunne kalde på i dig og bringe ind i dit liv, kan jeg varmt anbefale uddannelsen ”Dit Spirituelle Lederskab”. 

I en rar og tryg atmosfære skaber Stine rum for at opdage og favne de sider i os selv, der trænger til at blive favnet og ikke mindst udfoldet. Jeg har opnået en mere blød og tilgivende måde at se mig selv og andre på. 

Samtidig er Stine god til at bevare jordforbindelsen, så det hele bliver anvendeligt og nærværende.”

ANNEMARIE VESTERGAARD

Betingelser og vilkår

Uddannelsen opstartes igen i oktober 2024. 

Tilmelding er bindende. Den resterende uddannelsesudgift betales senest tre uger inden uddannelsesstart, medmindre andet er aftalt. Det er muligt at betale i rater. Kontakt mig på stine@feelcompany.dk, hvis du ønsker dette.

Er du nødsaget til at framelde dig senest 2 måneder før uddannelsesstart, tilbagebetales hele uddannelsesudgiften, fraregnet depositum.

Er du nødsaget til at framelde uddannelsen frem til en måned før uddannelsesstart, tilbagebetales halvdelen af uddannelsesudgiften fraregnet depositum. Det er ikke muligt at få uddannelsesudgiften retur, når uddannelsen er påbegyndt.

I tilfælde af sygdom, kan undervisningsdage blive rykket med kort varsel.

Ved afslutning af uddannelsen modtager du et certifikat samt en samlet manual med et overblik over uddannelsens indhold.

Uddannelsen er under løbende udarbejdelse frem til uddannelsens start. Der kan desuden forekomme ændringer undervejs.<3

<3

DETTE ER IKKE MED I PRISEN

Udgifter til mad og logi i forbindelse med undervisningen og  og retreatet kommer oveni uddannelsesgebyret.

<3

<3<3

UVENTEDE BENSPÆND

Der tages forbehold over for uventede begivenheder, der kan påvirke uddannelsens afholdelse. I disse tilfælde kan uddannelsesdage ske at blive flyttet eller omdannet til onlineundervisning.

 <3

Har du spørgsmål til vilkår og betingelser, eller ønsker du en aftale om at betale i rater, er du velkommen til at skrive til stine@feelcompany.dk.

Book en introsamtale og find ud af om uddannelsen er det rette match for dig

 

Skriv til stine@feelcompany.dk

Ansøg om optagelse på uddannelsen

Har du ikke mulighed for at komme med på uddannelsen?

Få ny inspiration i bogen Lyslevende, som indgår i uddannelsen. Eller undersøg, om jeg har kurser på programmet i den kommende tid.

Find ud af hvad du lærer på uddannelsen

Download Uddannelsesbeskrivelsen

og bliv tilmeldt nyhedsbrevet