Lev i harmoni med elementerne, naturens cykluser og din egen feminine visdom

 

Jeg har længe følt mig dybt kaldet til at dykke mere ned i den feminine visdom. Den visdom, vi alle bærer i os, og som er så tæt forbundet med naturen og universet. 

Efter at have være præget til at fokusere på noget ydre, og i årtier at have ledt efter lykken udenfor os selv, er det som om, vi mere end nogensinde har brug for at finde hjem og genopdage den visdom, vi selv rummer indeni. Og genforbinde os. Ikke kun med os selv, men også med den natur, vi er en del af, og hvis cykluser påvirker os hver eneste dag, uden vi måske er så bevidste om det. Det er en fantastisk spændende – og vigtig – bevægelse.

Når jeg kigger omkring mig, ser jeg sjælesøstre rykke sig tættere sammen nu, og række ud efter hinandens hænder for at følges ad. Sammen – eller hver for sig – øver vi os i at nære vores indre lys, på en blid og kærlig måde, I stedet for at brænde vores lys i begge ender. Vi bliver mere bevidste om at tage mere selvkærlige valg for os selv, finder stille modet til at folde os mere ud og øver os i at turde vise vores sårbarhed til verden. For det er tid til forandring. Vi vil ikke længere leve afkoblet fra vores hjerte og sjæl, men søger derimod at forbinde os selv igen. Vi vil leve livet mere i harmoni med – og i stor respekt for – dem, vi er.

Det har vi – og verden – brug for.

Men der er stadig et stykke vej at gå – sammen af den snoede vej. Vi har brug for at holde fokus, at blive ved med at vælge os selv til, mens vi øver os i at leve et mere “forbundet” liv. Forbundet med med vores hjerte og sjæl, forbundet med naturen og elementerne som er en iboende del af os, og med dybere kontakt til og forståelse for vores egen cyklus og de faser, vi går igennem i løbet af livet.  

I den proces hjælper det os at at læne os op ad hinanden og følges ad, mens vi genopdager – og udfolder – vores glemte feminine visdom. Jeg er selv i gang med denne genopdagelsesrejse og går lige på vejen ved siden af dig. Derfor vil jeg gerne invitere dig med på et helt særligt årsforløb, som du kan læse mere om her på siden. 

 

Genopdag din feminine visdom

OM ÅRSFORLØBET 

På årsforløbet “Din feminine visdom” følges vi ad gennem årets faser. Vi mødes til 12 online kvindecirkler i henover året og dykker sammen ned i naturens og kvindens visdom. 

Forløbet er på én gang en rejse længere ud i naturen, tættere på elementerne, med månen lysende langt over os, og en rejse dybere indad – for at hente alt det, vi har glemt, at vi allerede ved. 

I løbet af året vil du blive indviet i visdommen bag: 

 

Din Feminine Visdom – forløbet varer et helt år. Vi mødes tre gange inden for hver årstid og tilbringer i alt 12 aftener sammen med online kvindecirkler på Zoom. Kvindecirklerne, hvor vi dykker ned i temaerne, varer ca. 2 timer pr. gang og bliver afholdt på hverdagsaftener mellem kl. 19.30 og ca. 21.30. 

En gang pr. årstid mødes vi til enten et nymåne- fuldmåne-, nytårs- eller sommerssolhvers-ritual, som kun varer ca. en time.

På møderne vil du enten modtage undervisning om elementerne og årstiderne – eller om de feminine livsfaser, gudindernes visdom og månens – og din egen – cyklus. Du vil hver gang blive ført kærligt gennem smukke meditationer og ritualer, og du vil desuden have mulighed for personlig deling.

I forbindelse med hver kvindecirkel vil du desuden modtage enkle arbejds-ark og spændende (og overskuelige) hjemmeopgaver, som alt sammen også bliver lagt op på en onlineplatform med alt kursusmaterialet og optagelserne fra Zoom-møderne. Derudover vil du få adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan deltage og bidrage i det omfang, du selv har lyst.

Forløbet starter i september 2023 og slutter i august 2024. Kommer du ikke med fra starten kan du “hoppe på” senere og finde al materialet, du har misset inde på online platformen.

Når årshjulet er fuldendt modtager du et smukt kursusbevis, som du kan hænge op eller komme på dit CV, hvis det er relevant for dig

 

Følg årtidernes naturlige flow og brug din energi bedst

Bliv indviet i visdommen bag månens og din egen cyklus

ALT DETTE LÆRER DU

Opdag magien i de fire elementer og brug bevidst deres kvaliteter i dit liv

DET FÅR DU, NÅR DU KØBER ÅRSFORLØBET:

 

Vil du leve i harmoni med naturens cykluser og opnå mere energi, mening og flow ?

Lær dine indre arketyper bedre at kende og følg deres livsfaser

DATOER

Det nuværende forløb startede i september 2023, og løber frem til august 2024. Det er muligt at støde til forløbet i løbet af året og se optagelserne fra de allerede afholdte kvindecirkler. Nyt forløb forventes at opstarte i september 2024.

EFTERÅR  

Efterår og Vand-elementet: Tirsdag den 5. september kl. 19.30 – ca. 21.30

Nymåneritual: Torsdag den 12. oktober kl. 19.30 – ca. 20.30

Vildkvinden og efterårets gudinde: Onsdag den 8. november kl. 19.30 – ca. 21.30

 

VINTER

Vinter og Jord-elementet: Tirsdag den 5. december kl. 19.30 – ca. 21.30

Nytårsritual ved nymånen: Onsdag den 10. januar kl. 19.30 – ca. 20.30

Viskvinden og vinterens gudinde: Torsdag den 1. februar kl. 19.30 – ca. 21.30 

 

FORÅR 

Forår og Luft-elementet: Tirsdag den 5. marts kl. 19.30 – ca. 21.30

Fuldmåneritual: Onsdag den 24. april kl. 19.30 – ca. 20.30

Ungpigen og forårets gudinde: Tirsdag den 7. maj kl. 19.30 – ca. 21.30 

 

SOMMER  

Sommer og Ild-elementet: Torsdag den 6. juni kl. 19.30 – ca. 21.30

Sommersolhverv: Torsdag den 20. juni kl. 19.30 – ca. 20.30

Moderen og sommerens gudinde: Tirsdag den 13. august kl. 19.30 – ca. 21.30

*Ændringer kan forekomme. 

 

Bliv inspireret af gudindernes feminine visdom og integrér deres essentielle egenskaber

Hvem henvender Din Feminine Visdom sig til?

Vil du leve et mere "forbundet" liv og bruge din energi bedst muligt?

PRIS OG TILMELDING

Prisen for dette 12 måneders forløb med 12 online møder og 20 timers undervisning, materialer og adgang til onlineplatform, Facebookgruppe og bonusmateriale:

 3.199 kr.  

 eller 299 kr./måned 

 

LATE bird pris

Fordi årsforløbet allerede er skudt i gang (den 5. september), og du er gået glip af det første af forløbet, kan du nu komme med på forløbet til nedsat pris: 2.699 kr.

(Du kan se de tidligere optagelser, du har misset, inde på onlineplatformen for forløbet.)

 

Har du brug for en særlig betalingsplan, er du velkommen til at forespørge på dette ved at skrive til stine@feelcompany.dk.

 

 

Er du klar til at dykke ned i din feminine visdom?

Kom og join de andre kvinder på kurset

Har du spørgsmål til forløbet?

 

Skriv til stine@feelcompany.dk

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog