Kvindecirkel

Måske har du været med til kvindecirkler før. Måske er du helt ny og nysgerrig på, hvad en kvindecirkel er.  I mine kvindecirkler er alle kvinder velkomne, uanset om du er nybegynder eller erfaren, ung eller ældre – bare du har et åbent hjerte.

I kvindecirklen bliver du budt velkommen i et fortroligt rum, hvor du kan komme præcis, som du er, og møde ligesindede med interesse for de samme temaer som dig.

Jeg holder kærligt rummet for gruppen, og sammen skaber vi et hjerterum af nærvær og opmærksomhed.

I en kvindecirkel dykker vi sammen ned i dagens emne indenfor spiritualitet, sensitivitet eller selvkærlighed. Eksempler på emner kunne være: Maskulin og feminin energi, Sårbarhed og den indre kritiker, Den levende kvinde (Gudinden og Vildkvinden), Skru op for dit lys, De fire elementer.

Du bliver undervist i dagens emne, og herefter vil du blive guidet gennem meditationer, energi- og refleksionsøvelser eller andre spændende ritualer, der knytter sig til dagens tema.

Undervejs vil du få mulighed for at udtrykke, hvad temaerne betyder for dig, hvis du ønsker det. Hver person får sin taletid, mens resten af gruppen lytter med åbent hjerte, og uden at kommentere eller komme med løsninger. Der er masser af plads til både grin og tårer.

Fysiske og online kvindecirkler

Jeg faciliterer både online kvindecirkler og cirkler, hvor vi mødes fysisk. De fysiske cirkler finder oftest sted i Antroposofisk Hus i Aarhus (Højbjerg). Det er også stedet, hvor vi mødes fast under uddannelsen Dit Spirituelle Lederskab, som du kan læse mere om her.

Når jeg næste gang holder en fysisk kvindecirkel, vil du kunne finde det på denne side. Du er også velkommen til at skrive til mig på stine@feelcompany.dk og komme på en interesseliste.

 

Online kvindecirkler

 

Din Feminine Visdom

Jeg har gennem flere år afholdt online-kvindecirklen Din Feminine Visdom. Din Feminine Visdom er et årsforløb, hvor vi mødes 12 aftener på ét år og fordyber os i de kvindelige kræfter og genfinder vores feminine visdom.

Vi arbejder bl.a. med, hvordan de fire årstider, kvindens cyklus og månens faser påvirker os, og hvordan vi kan læne os ind i dem i stedet for at kæmpe imod dem. Vi arbejder med de fire kvindelige arketyper og gudindernes visdom. Vi fordyber os i essensen af de fire elementer og bliver bevidste om, hvordan de eksister omkring os, lever i os – og hvordan vi kan kalde dem ind i vores liv og arbejde aktivt med dem. Hver gang mediterer vi også ud fra aftenens tema og har tid til at notere vores personlige indsigter.

Du kan læse meget mere om årsforløbet Din Feminine Visdom her.

 

Facebookgruppen Hverdagsmagi

Hvis du er nysgerrig på, hvordan det er at mødes online og meditere, er du meget velkommen til at være med på min Facebookside Hverdagsmagi, hvor du gratis kan være med til en guidet live meditation om tirsdagen kl. 8.30. Meditationerne kan også tilgås på replay.

 

 

Det siger tidligere deltagere

Fysiske kvindecirkler

Kvindecirkler i Aarhus, i naturen og hos dig

Fra tid til anden tilbyder jeg også kvindecirkler, der ikke er en del af et længere forløb. Nogle gange foregår det ude i naturen. Jeg tilbyder også at skræddersy private kvindecirkler til mindre grupper. Du er meget velkommen til at kontakte mig på stine@feelcompany.dk og høre nærmere.

 

Uddannelse, selvudviklingsforløb og kvindecirkel i ét

Hvert år afholder jeg uddannelsen Dit Spirituelle Lederskab, som du kan læse mere om her. På denne spirituelfaglige og personligt udviklende uddannelse mødes vi i Antroposofisk Hus i Højbjerg ved Aarhus, der danner den fine ramme for vores kvindecirkler.

På uddannelsen vil du blive en del af et helt unikt fællesskab med ligesindede kvinder. Sammen kommer I til at gå skridtene på en fantastisk rejse i jeres liv, hvor I tager bevidste individuelle skridt – alt sammen i et rum fyldt af nærvær og hjerteenergi, hvor vi stiller os åbne over for hinanden og støtter de forskellige processer, der rører sig i den enkelte kvinde.

Se hvornår næste uddannelseshold starter

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog