Mød Vildkvinden i dig

Der er noget ved hende Vildkvinden, der kalder rigtig meget på mig her for tiden. Som om hendes dybe tromme sagte lyder et sted derude – og indeni.
<3
Det er som om, at hun sniger sig mere med ind i de ting, jeg laver. Hun vil høres, fortælles og mærkes.
<3
Flere gange har hun været med mig på uddannelsen i spirituel livsmestring, hvor vi har haft vigtige og rørende momenter med at mærke hendes kraftfulde nærvær, og hvor hun blev kaldt mere og mere frem hos flere af deltagerne.
<3
Hun er også med mig om efteråret i online kvindecirklen Din Feminine Visdom, hvor hun fortæller sin vigtige historie – om hvorfor vi har glemt hende.
<3
<3

Hvem er Vildkvinden?

Vildkvinden er den arketype, vi typisk lærer bedre at kende, når vi er midt i livet, nærmer os overgangsalderen, eller er lige på den anden side af den. Vi kan også mærke Vildkvinden rumstere intenst i os, hver gang det er efterår, og vi kan særligt høre hende tale til os hver måned i fasen op til menstruationen.
<3
Men i virkeligheden er hun der hele tiden – i baggrunden – med sin bankende tromme. Og minder os hele tiden om, hvem vi også er. For vi har en tendens til at glemme hende og undertrykke hende og hendes enorme kraft.
<3
<3
<3
<3
Vi har lært, at vi skal frygte Vildkvinden. At hun kan være farlig, og at vi gør bedst i at holde hende nede og lade den pæne pige tale.
<3
Men det behøver vi slet ikke.
<3
For hun er ikke vild på den ukontrollerbare måde – det bliver hun kun, hvis vi overtræder hendes grænser, eller hvis hun ikke bliver hørt. Hun er ikke “VILD” og voldsom – hun er blot i ét med sin vilde natur.
<3
<3

Vildkvinden besidder en kæmpestor livskraft. Hun er dybt forbundet med sin intuition og det åndelige plan. Hun er loyal mod sin flok, og nærer dyb kærlighed for andre.

Vildkvinden er forbundet med naturen og helheden. Hun kender sine behov og står ved sin lyst. Hun er stærk.

Hun er kunst og poesi. Hun danser og elsker. Hun har medicinsk visdom, og hun bærer de gamle fortællinger videre.

Vildkvinden er liv, hun er død, hun er genopstandelse. Hun er inderlig. Hun gemmer ikke sine rynker – hun er ægte smuk. 

<3
<3
Vi har brug for Vildkvinden – og elsker hende dybt. Vi kan ikke leve “rigtigt” uden at bruge hendes kraft.
<3
<3
Om Vildkvinden skriver forfatteren CLARISSA PINKOLA ESTES:
<3
Uden hende mangler kvinder ører til at høre hendes sjæl tale eller opfange den klingende lyd af deres egne indre rytmer. Uden hende skygger en hånd for kvinders indre øjne, og store dele af dagen tilbringer de i en delvis lammende kedsomhed eller med ønsketænkning.
Uden hende mister kvinder deres sikre sindsmæssige fodfæste. Uden hende glemmer de hvorfor de er her, og de klamrer sig fast, når de i stedet skulle strække sig fremad. Uden hende er de tavse, når lidenskaben brænder i dem.
<3
Vildkvinden er den regulerende styrke, ligesom menneskehjertet regulerer kroppen.”
<3
<3
Så kære læser, giv Vildkvinden lov at komme frem et øjeblik. Og luk så øjnene og lyt.
<3
Hvis hun kunne tale til dig, hvad ville hun så sige til dig lige nu?
<3
<3
______________________________________
Vil du gerne lære Vildkvinden og de andre kvindearketyper bedre at kende?
På årsforløbet Din Feminine Visdom udforsker vi blandt andet de fire kvindearketyper Ungpigen, Moderen, Vildkvinden og Viskvinden, når vi mødes hver måned i online kvindecirklen.
<3
Når vi når til efteråret, kommer du helt tæt på din egen Vildkvinde og møder desuden en stærk gudinde, som kan inspirere dig med sine unikke kvaliteter.
<3
Glæd dig – for Vildkvinden er intet mindre end fantastisk!
<3
Din feminine visdom
<3
<3
Der er opstart i september, men du kan tilmelde dig når som helst på året.

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog