Du danske SENsommer, jeg elsker dig

Jeg håber, du nyder det sidste af sensommeren. For mig er det en virkelig skøn tid!

Jeg elsker bare august! Ikke kun fordi jeg har fødselsdag og nyder at lade mig fejre. Men især også fordi sensommer ganske enkelt må være min yndlingsårstid.

Der er bare noget ved årstiden, som bare gør mig så godt. Måske mærker du det også?

 

IMG_4723 04ca40d2-5cb6-4fa9-af93-632aaff82957

IMG_4719 IMG_4752

 

Der er mange ting, jeg elsker ved sensommeren!

For det første er sommerens mest intense stråler nu aftaget, og jeg kan nu nyde at suge den mildere sols sidste sommerstråler til mig.

Selv om der lige nu også er masser af opstartsting i gang, som potentielt kan overvælde en, begynder der også stille og roligt at lægge sig en ro henover vores udfarende liv. Der er mere fokus på vores base igen, hvilket er så utroligt tiltrængt for mig.

Det med, at vi her ved sensommer begynder at skifter fra en yangenergi til en mere indadvendt yin, passer langt bedre til det introverte menneske jeg er. (Det er noget af det, vi bl.a. taler om på uddannelsen i spirituel livsmestring).

Og så er der så meget nydelse i august og september. Haverne og markerne bugner af overflod, og vi kan høste og nyde frugterne af sommerens produktive sæson. Ikke kun i det vi spiser, men også alle de oplevelser vi har haft om sommeren, som vi nu kan fordøje og nyde at se tilbage på.

Rundt omkring os hænger duftene overalt i den fugtige luft. Hybenroser. Hav. Skov. Blomsterne i haven. De lavere stråler gør farverne endnu klarere og smukkere. Luften er lun og mild og svøber sig nænsomt om kroppen. Det samme gør vandet, når jeg hopper i havet, der nu er nærmere lufttemperaturen og ikke føles nær så koldt.

Alt sammen – luften, lyset, duftene og vandet – giver mig en følelse af at være omsluttet, holdt og i mit rette element.

Jeg føler mig altid utroligt forbundet med naturen og helheden, når det er sensommer. Måske er det ikke tilfældigt, at den ottende måned har uendelighedstegnet i sig? Fordi vi fornemmer helheden mere og forbindelsen til naturens uendelige cykluser.

Hvad elsker du mest ved sensommer?

_______________

Kom “in sync” dine og naturens cyklusser – og lær dine indre årstider bedre at kende

Ved at lære dine egne indre årstider bedre at kende, kan du læne dig ind i årets og naturens cykluser, følge dit naturlige indre flow, og få det bedste ud af de forskellige faser og udsving.

årsforløbet Din Feminine Visdom får du et nært forhold til årstiderne, elementerne, månen, din kvindelige cyklus, de kvindelige arketyper, og gudindernes visdom. Kom med i online kvindecirklen og lad os følges ad gennem det næste år.

Hør mere om årsforløbet i videoen eller læs mere her.

Tilmeld dig her

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog