Hvilket af de fire elementer elsker du mest?

Hvis du er naturelsker, er du måske også vild med de fire elementer luft, jord, ild og vand.

Jeg har altid været fascineret af elementerne, men det er først i de senere år, jeg rigtig har forstået, at jeg faktisk kunne bruge dem til noget. At de fire elementer – med hver deres kvaliteter – rent faktisk kan lære mig noget om, hvordan jeg lever mit liv, og at jeg kan bruge dem hver især.

 

stine

 

Hvad kan du bruge de fire elementer til? Noget af det, jeg selv bruger elementerne til, kan du læse her:

<3

Luft-elementet renser mig og hjælper mig til at være drømmende og indfange nye ideer.

Jordelementet giver mig styrke, stabilitet og tryghed.

Ilden varmer mig omsorgsfuldt og antænder min livsgnist og vildskab.

Og vandet inspirerer mig til at lade mig flyde med og følge livets flow.

<3

Udover at det er fantastisk at forbinde mig med naturen på denne måde – på et dybere plan – har det har været en stor øjenåbner for mig, at jeg kan bruge deres vidt forskellige kvaliteter helt konkret i mit eget liv (hvilket er noget af det jeg underviser i på forløbet “Din Feminine Visdom”).

Og tilmed vide, at elementerne – selv ilden – bor i min krop og er en del af den, jeg er.

<3

<3
Hvilket af de fire elementer er din favorit?

Jeg er lidt nysgerrig – og har lyst til at spørge dig. Hvilket af de fire elementer, føler du dig allermest draget af?

<3

Er det …

<3

JORD

<3

VAND

<3

LUFT

<3

eller …

<3

ILD

<3

Lige nu holder jeg en afstemning inde på min Instagram for at finde ud af, hvilket element, der er storfavorit. Jeg tror godt, jeg ved, hvilket der vinder …

Hop ind og vær med i afstemningen i min story eller opslaget

<3

Skriv gerne en kommentar i opslaget om hvad du elsker ved dette element – eller vis mig emojien for dit yndlingselement. 🌱💨🔥💦  Det kunne være rigtig sjovt at høre, hvad din oplevelse er med elementerne.
<3

_____________________________

<3

Vil du lære mere om elementerne (og naturens og dine egne cyklusser?)

På årsforløbet Din Feminine Visdom kommer du til at få et meget nært forhold til de fire elementer – og efter at have været med på forløbet vil du vide præcis hvad du kan bruge elementerne til i dit liv, hvad du får ud af det, og hvordan du gør det.

<3
Din feminine visdom

<3
På forløbet dykker vi sammen ned i visdommen bag nogle vildt spændende emner, som har stor betydning for os hver især:

🌱 de fire årstider
🌱 de fire elementer
🌱 de fire centrale månefaser
🌱 de fire kvindelige livsfaser og feminine arketyper
🌱 de fire faser i din cyklus
🌱 og fire spændende gudinders visdom
<3

Forløbet starter i september, men du kan starte op når som helst på året!
<3
Læs mere om forløbet og tilmeld dig her

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog