Vi lever i syrenernes tid

Giv dine drømme vinger – eller nyd status quo – i syrenernes tid.

Jeg sidder lige nu ved spisebordet i vores køkken og nyder lyden af regnen på ruden. Syrenerne står storblomstrende udenfor – og dufter sødt og intenst i fra buketten på mit bord. Jeg stornyder foråret, som er min yndlings-årtid (sammen med sensommeren). Alt er nyt og friskt, de solrige dage varmer mig indeni, og jeg bliver fuld af håbefuld optimisme.

Foråret er luftelementets tid. En tid hvor vi kan lade os føre af sted med vinden, nå nye højder og se livet lidt mere ovenfra. Det er en tid til at sanse vores drømme, og indfange den inspiration der flyver forbi med vinden med et stort sommerfuglenet.

Jeg elsker den sanselighed, florlethed og sjælfuldhed, der er her i syrenernes tid! 


Syrenernes tid


I går faldt jeg over nogle linjer fra en Per Gessle sang, som jeg fik lyst til at dele med dig.


“Vi lever i syrenernes tid

Er og ånder i syrenernes tid

Går sammen i syrenernes tid

Kom og bliv lidt i syrenernes tid

Vi lever i syrenernes tid

Se og mærk i syrenernes tid

Gå og drømme i syrenernes tid

Kom og bliv lidt i syrenernes tid”


Sangen indfanger den vidunderlige følelse af at være levende, håbefuld for fremtiden og at åbne sig for at lytte sine drømme. 

Det pudsige er, at i de her dage er mine drømme stille, hvilket er usædvanligt for mig.

Jovist drømmer jeg om en dejlig sommerferie med familien, nogle spændende rejser i nær fremtid, og om at lave vores fine lille oase med en udebruser færdig udenfor. Men når vi taler de helt store vingeslag i mit liv og mit virke, er der ganske stille. Det undrer mig egentlig, fordi jeg er en drømmer af natur, drevet af min hjertepassion, og som hele tiden spejder efter nye horisonter.

Men måske skyldes det bare, at jeg lige nu er landet lige her. Lige her, lige nu. Med mine fødder dybt plantet i græsset. Ansigtet vendt op mod solen. For at blive her en stund – og ikke rejse ud.

Eller måske skyldes det, at tanker er hurtige og flygtige – mens sjælens stemme er langsommere og kun kan som en svag hvisken i vinden. At jeg må sidde stille i længere tid og lytte for at kunne høre og mærke dem.


I den næste tid vil jeg bare være lige her, lige nu, og bare lytte. Her i syrenernes tid. Måske vil drømmene tale til mig.


Hvad med dig? Mærker du drømmenes store vingesus – eller nyder du bare status quo – her i syrenernes tid?


Inspireret af syrenerne, drømmene og nuet lavede jeg i går en lille Reel på Instagram, med den smukkeste sang om syrener. Måske vil du synes om et lille minuts sanselighed. 


Syrenernes tid 2

Hav en fantastisk dag – og nyd syrenernes tid!

 

Vil du spørge din sjæl til råds om dine drømme - eller bare nyde en smuk drømmerejse

I min populære pakke med Magiske Meditationer får du tre smukke drømmerejser. 

Læs mere om Magiske Meditationer

 

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog