Spar 20 % på bogen Lyslevende eller få Ritualpakken med gratis!

 

På denne side får du lige STOR rabat på bogen Lyslevende. Lige nu kan enten spare 20 % på bogen Lyslevende eller få Ritualpakken med gratis (med lydfiler og videoer til størstedelen af bogens ritualer). 

Rabatten fås kun på denne side, så undlad af forlade siden.

 

 

OM BOGEN

”Lyslevende” er skrevet til dig, der gerne vil skabe en stærkere kontakt til dig selv og leve et mere selvkærligt liv. Den er til dig, der er nysgerrig på at udfolde din spirituelle side mere og gerne vil vide, hvordan du kan bruge de vidunderlige gaver, du besidder i din sensitive og feminine side.

Bogen henvender sig særligt til mennesker, der er nysgerrige omkring spiritualitet, sensitivitet og selvkærlighed og ønsker guidning i en spirituel opvågningsproces eller inspiration til, hvordan man selv kan arbejde med sin personlige udvikling.

 

OM RITUALERNE

Bogen består af forskellige spirituelle temaer samt en perlerække ritualer, meditationer, energiøvelser og andre redskaber. I bogens 25 ritualer vil du blandt andet lære, hvordan du:

Få Ritualpakken med gratis når du køber bogen

Hvis du kunne tænke dig at blive guidet igennem bogens ritualer og meditationer har du lige nu mulighed for at få Ritualpakken med til bogen gratis. 

 

Hvad er Ritualpakken?

Ritualpakken er en onlinepakke med lydfiler og videoer til størstedelen af bogens ritualer. Du får adgang til en overskuelig og brugervenlig onlineplatform med alle ritualerne + 3 bonusmeditationer sammen med et link til at downloade filerne.

 

 

 

Samlet værdi af bogen “Lyslevende” + Ritualpakken: 449 kr.

Lige nu kan du her på siden købe bogen til kun 299 kr. + porto.

Rabatten fås kun på denne side, så undlad at lukke dette vindue. 

Spar 20 % på bogen Lyslevende

 Normalprisen for bogen “Lyslevende” er 299 kr. + porto.

Lige nu kan du her på siden købe bogen til kun 239 kr. + porto.

Rabatten fås kun på denne side, så undlad at lukke dette vindue. 

Lyslevende er en fantastisk bog

“Den løftede mig, mens jeg læste den, fordi den mindede mig om alt det gode, der er at hente, når jeg tager mig tid til at fokusere på det, som er rigtigt for mig.”

 ANNE BACK

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog