Personligt mentorforløb "Fold Dine Vinger Ud"

Er der en indre hvisken, som hele tiden prikker til dig – og fortæller dig, at der er
mere i livet end det, du ser og mærker nu. En indre stemme, som siger til dig, at du kunne folde dig meget mere ud og leve et meget mere levende liv, end du gør lige nu. Eller får du flere og flere tegn på, at du skal udvikle din spirituelle side?


Så kan jeg hjælpe dig på vej.


Som din personlige mentor kan jeg hjælpe dig, hvis du gerne vil folde dig endnu mere ud som den, du er, eller gerne vil ændre den måde, du lever dit liv på, så det bliver mere meningsfuldt eller kommer i bedre balance.


Som spirituel vejleder og mentor kan jeg også hjælpe dig, hvis du mærker din spirituelle side (eller dine spirituelle evner) kalde på dig, og du gerne vil have støtte
på den rejse.

Jeg hedder Stine Schou Kvistgaard og arbejder bl.a. som spirituel mentor og vejleder, coach og healer.

Jeg har siden 2015 hjulpet mennesker med at folde deres vinger mere ud, som den de er, eller med at finde vej i deres spirituelle opvågning.

Jeg knus-elsker dette arbejde, fordi det føles så utroligt meningsfuldt, og fordi jeg samtidig kan bruge alle mine erfaringer fra den personlige og spirituelle rejse, jeg selv har været på, sammen med min faglighed.

Hvis du har du brug for en erfaren person at sparre med eller støtte dig i din personlige eller spirituelle udvikling, så vil jeg elske også at hjælpe dig.

Der kan være mange forskellige situationer, hvor du kan have glæde af at have en personlig mentor ved din side, som kan hjælpe, støtte og guide dig.

Måske er du at være godt træt af den knokle-måde, du lever på i dag, hvor du ikke helt kan mærke dig selv.

Du får måske engang imellem tanken: ”Er det her virkelig dét?”
Men så er der sikkert også (heldigvis) den der indre hvisken, der siger ”Nej. Det er ikke bare det. Der er så meget mere.”

For inderst inde ved du godt, at du kan folde dig SÅ meget mere ud, end du gør nu. At du kan bruge dig selv meget mere som menneske i de ting, du gør.

Det siger andre:

Du gav mig modet til at være mig, så jeg kunne vise omverdenen, hvem jeg er.
Du gav mig plads og rummede mig – så jeg kunne skabe mig, som den jeg er.

KARIN MADSEN

Det kan også være, du har fornemmelsen af, at noget helt nyt er ved at åbne sig for dig. At dit syn på verden er ved at forandre sig.

Måske mærker du det i form af en nysgerrighed mod det spirituelle plan i dig selv. Eller måske har du endda fået at vide, at du har spirituelle evner, som du er nysgerrig på at udvikle – og måske er lidt bange for.

Siden du er her lige nu på denne side, gætter jeg på, at du inderst inde godt ved, at du kan træde meget mere ind i dit eget lys og din power. At du kan finde endnu mere hjem i dig selv og stå stærkere i at være den, du er.

Spørgsmålet er, om det er tid til det nu?

Noget stopper dig måske i at folde dine vinger mere ud eller i at åbne mere for din spiritualitet. Måske er du bange for at udfordre det trygge og kendte. Måske har du ikke den støtte, du har brug for til at finde vej. Eller måske ved du bare ikke, hvor du skal starte.

Hvis det er sådan, du har det, kan jeg hjælpe dig på vej.

Læs her om mit personlige mentorforløb nedenfor.

 

Et personligt mentorforløb skræddersyet til dig

Det personlige mentorforløb er for dig, der gerne vil lære dig selv bedre at kende og arbejde med at folde dine vinger mere ud. Det er også for dig, der er i en spiritual opvågningsproces og gerne vil udforske din spirituelle side.

Som din personlige mentor er jeg med dig hele vejen i den periode på ca. 6 måneder, forløbet varer.

Vi vil have tæt kontakt med hinanden mellem sessionerne, så du får den støtte, coaching, healing og guidance, du har brug for, i forhold til at udvikle dig, som du ønsker.

Du vil ikke kun opleve at blive set, som den du er, og mødt med nærvær og varme. Du vil mærke mit oprigtige ønske om at hjælpe dig på vej.

Det personlige mentorforløb består af 5 dobbeltsessioner (som hver varer 2 timer) med samtale og healing (hvis dette ønskes), samt hjemmeøvelser, meditationer, løbende kontakt med mig mellem sessionerne og energetisk støtte/ fjernhealing til din proces.

Vil du med det samme finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig, så ansøg om en gratis introsamtale.

Det siger andre:

Jeg er kommet mere hjem i mig selv og er meget bedre til at mærke, hvad det er JEG har brug for, og hvad JEG vil have i mit liv og vil med mit liv.
Det har virkelig været et spændende og lærerigt forløb hos dig. Tusind tak for forløbet.

VIVI JENSEN

Tjek om mit personlige mentorforløb er noget for dig


Kan du genkende dig selv i ét eller flere af disse udsagn?


 • Du får oftere og oftere fornemmelsen af, at der er andet og mere i livet, end det, du oplever nu.

 • Du føler, at du står meget alene, og har et ønske om at være mere usynlig med blive “set” mere og forstået mere.

 • Du har en nysgerrighed på din spirituelle side, som du måske også er lidt bange for at åbne for.

 • Du er træt af at leve livet på den ”maskuline”, målrettede knokle-måde, som begynder at føles meningsløs, og vil gerne mere i kontakt med dine bløde og feminine værdier.

 • Du mærker noget indeni, der kalder, som du ikke helt ved hvad er, men du kan bare mærke, at du er nødt til at lytte til den indre hvisken.

 • Du vil gerne tage livet mere ind og træde helt ind i din egen power – på en blid og feminin måde, der tager højde for din smukke sensitivitet.

 • Du har fået at vide – eller mærker selv – at du har spirituelle evner, som kalder mere og mere på at du skal bruge dem.

 • Du har fået nogle knubs på stress-fronten og vil gerne blive meget bedre til at lytte til dig selv og din krop.

 • Du føler dig lost og ved ikke hvilken vej, du skal gå i dit liv – og kunne tænke dig at have en at sparre med, der følger dig tæt og hepper på dig.

 • Du føler dig frustreret af at sidde fast i dine gamle mønstre – og er så klar til at komme ud af dem nu.

 • Du kører lidt af sted i zombie-mode, er træt af at fokusere på andres behov og forventninger, og vil gerne blive bedre til at høre din egen stemme.

 • Du er iværksætter og vil gerne arbejde med din egen personlige (og spirituelle) udvikling i takt med dit firmas udfoldelse, fordi du ved at de to ting hænger sammen og er afgørende for din succes.

Lyder noget af det som dig, så læs videre.

Dét kan forløbet give dig

Hvad forløbet vil give dig er helt individuelt, men her er eksempler på, hvad du kan få ud af mentorforløbet:

 • Du lærer dig selv meget bedre at kende
 • Du får bedre kontakt til din krop, så du kan forstå dens signaler og passe bedre på dig selv
 • Du udvikler dine spirituelle evner, finder større tryghed i dem og begynder at bruge dem
 • Du genfinder din gnist, glæde og livskvalitet, fordi du har dig selv mere med i de ting, du gør
 • Du står stærkere i at være den du er, og styrker dit personlige lederskab
 • Du får støtte og svar i din spirituelle opvågningsproces
 • Du oplever en opspeedning af din personlige udvikling, fordi du giver det intensivt fokus og samtidig får healing
 • Du aktiverer og integrerer dine feminine kvaliteter og træder ind i din feminine power
 • Du åbner dit hjerte, så du opnår mere nærvær og kærlighed i dine relationer – også i relationen til dig selv
 • Du får evnen til at lytte mere til dit hjerte eller sjælskald og modet til at følge det
 • Du forener din virksomhed mere med den, du er, på en autentisk måde, som baner vej for din succes

Sådan foregår forløbet

Forløbet består af i alt 5 sessioner, som hver især varer 2 timer.

I forløbets første session vil vi tale om, hvad du gerne vil have ud af forløbet, og vi dykker dybere ned i dine temaer. På baggrund af samtalen lægges en overordnet retning for dit forløb

Under samtalerne anvender jeg bl.a. meditative teknikker og energiarbejde til at hjælpe dig med at skabe kontakt til dit hjerte og din sjæl, så du når ind til det, der er vigtigt for dig. Udover forskellige grundlæggende coachingteknikker, vil jeg eventuelt guide dig på vej gennem din egen kreativitet, hvis det giver mening i forhold til den person, du er.

Som en integreret del af sessionerne vil du modtage healing til støtte af din proces (medmindre healing ikke er noget for dig).

Du vil opleve, at jeg, når det giver mening, også vil dele ud af al den viden, jeg selv har opsamlet gennem mange år med personlig og spirituel udvikling.

 

Det sker der mellem sessionerne

Du vil nogle gange få øvelser eller meditationer med hjem, som styrker dig i din proces, som du kan lave løbende i din daglige praksis. 

Mellem hver session har du mulighed for at kontakte mig på mail, hvis du står i en udfordring, hvor du har brug for sparring eller støtte, eller hvis du blot har brug for at tjekke ind og følge op. Det er en god ide at holde kontakt, så du holder dig selv til ilden.

Derudover vil jeg holde kontakten til dig energetisk og give dig støtte til din proces i form af fjernhealing en gang mellem hver session. Efter fjernhealingen, som vi aftaler et bestemt tidspunkt for, modtager du en mail eller lydfil fra mig.

 

Det får du

 • 5 dobbeltsessioner (I alt 10 timer)

 • Healing

 • Hjemmeøvelser personligt tilpasset til dig

 • Meditationer og energiøvelser, der støtter dig i din proces

 • Løbende energetisk støtte/ fjernhealing

 • Løbende personlig sparring og guidance

 

Hvad koster forløbet?

Mit personlige mentorforløb inkl. 5 dobbeltsessioner (10 timer) med samtale og healing, løbende sparring og guidance, udvikling af personlige hjemmeøvelser samt fjernhealing mellem sessionerne har en samlet værdi af 18.500 kr.

Lige nu tilbyder jeg forløbet til:

DKK 15.000,-


Et kortere forløb

Ønsker du et kortere forløb med kun 3 gange, er dette også muligt (selv om jeg altid vil anbefale at comitte sig til et længere forløb).

Et forløb med inkl. 3 dobbeltsessioner (6 timer) med samtale og healing, løbende sparring og guidance, udvikling af personlige hjemmeøvelser samt fjernhealing mellem sessionerne koster 9.900 kr.


1-årigt mentorforløb

Ønsker du et års-forløb med 10 dobbeltsessioner (20 timer) med samtale og healing, løbende sparring og guidance, udvikling af personlige hjemmeøvelser samt fjernhealing mellem sessionerne, sparer du 5.000 kr. og betaler 24.500 kr. for forløbet.


Rabat til ledige, sygemeldte, studerende, iværksættere og pensionister

Som ledig, sygemeldt, iværksætter eller pensionist får du 2.500 kr. i rabat på mentorforløbet med 5 dobbeltsessioner.

Din pris for forløbet er da kun 12.500 kr.

Det er muligt at betale forløbet gennem din egen virksomhed eller arbejdsplads, eksempelvis i forbindelse med en stress-sygemelding.


Har du brug for en introsamtale?

Er du i tvivl om, om forløbet er noget for dig, har du mulighed for at ansøge om en gratis telefonisk introduktionssamtale med mig på 40 minutter, hvori vi udforsker dine ønsker om at udvikle dig.

Det er desuden en mulighed for os begge til at se, om jeg er den rette til at hjælpe dig på vej.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig på stine@feelcompany.dk, hvis du har spørgsmål omkring mentorforløbet, eller hvis du blot vil booke et mentorforløb.


Hvem er din mentor?

Jeg hedder Stine Schou Kvistgaard og har siden 2007 beskæftiget mig dybdegående med personlig udvikling. I første omgang min egen.

Min start ind i dette felt var et møde med stress, som viste sig at være den største gave, fordi det bragte mig meget nærmere mig selv.

Dengang arbejdede jeg på et reklamebureau og kørte afsted i alt for højt gear, indtil jeg ramte muren. Først derefter lærte jeg at lytte til mig selv rigtigt og genopbygge mig selv i en ny form, som var i meget større respekt for min egen sårbarhed og feminine værdier. Her fandt jeg min styrke i de kvaliteter, jeg før havde troet var min svaghed.

Gennem årene har jeg modtaget undervisning fra forskellige dygtige læremestre. Min erfaring bygger bl.a. på:

 • 5 års undervisning i meditation og personlig udvikling og det at være lysarbejder ved Ann-Louise Ulsted
 • Coachinguddannelsen Transition Coach Practitioner, en EMCC-akkrediteret uddannelse
 • Kurser i Intuitiv healing, Hjertehealing og kursus i at holde energifelter ved Marianne Lane
 • Certificeret Soul Body Fusion behandler ved Galina Saikova
 • 2-årigt biodynamisk psykoterapeutisk kursus ved Anne Marie Troelsen
 • Næsten to årtiers dybdegående egenpraksis med personlig og spirituel udvikling
 • Undervisning i meditation og personlig udvikling for enkeltpersoner og grupper i eget firma siden 2014, herunder mine erfaringer fra uddannelsen i spirituel livsmestring, som jeg selv har udviklet

Find ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig, så ansøg om en gratis introsamtale.

"Hvorfor hedder forløbet Fold Dine Vinger Ud"

Fordi folde-vingerne-ud-processen er en proces, jeg kender rigtigt godt selv.

Jeg er gået fra at være stille-Stine, som sad i vindueskarmen og kiggede på de andres leg, til at være den jeg er i dag. Jeg er med andre ord gået en laaaang vej for at folde mig selv meget mere ud.

I dag nyder jeg godt af den viden og de erfaringer, og jeg folder mig selv mere ud som den, jeg er. Især i mit arbejde, hvor jeg også giver mine erfaringer videre til andre.

Hør mere om min rejse i denne video

 

Det siger andre:

“I came to you when I was in a dark place and in danger of loosing everything, and your mentorship helped me back on my feet.
You showed me and helped me understand that the things I felt inside of me were real, and I have experienced incredibly beautiful things, things that I have never thought were possible.
It is a journey, no doubt, but you were on my side for the entire beginning of the journey, supporting me, healing me and helping me discover myself and the powers inside me.
I am forever grateful for your help.”

LAVINIA

Tøver du med at tage skridtet?

En del af dig tøver måske. Måske er du bange for at åbne for noget, du ikke helt ved, hvad er.

Det er helt normalt at have den frygt. Der er en naturlig spændthed, når vi bevæger os mod nyt land. Men det er samtidig her alle de smukke sommerfugle bor, som gør livet mere levende. Åh altså, dem skal man altså ikke lade sig selv gå glip af.

Måske er du bange for, om forløbet kan komme til ændre radikalt på dit liv, som du ikke er klar til. Her kan jeg berolige dig med, at for de fleste vil der med personlig udvikling i denne dur blive åbnet op for dybden, livskvaliteten og meningen i det liv, du lever i forvejen, så du får meget mere ud af det, uden du behøver ændre på de store linjer. Mange tror, at de skal kvitte noget i deres liv, hvor de måske bare skal kigge lidt dybere og folde det ud, som allerede er.

 

 

Men har du en stemme, der et stykke tid har hvisket til dig, at du skal ændre på noget, er bevægelsen allerede sat i værk. Den arbejder måske endnu kun i det ubevidste. Forløbet kan da hjælpe dig med at kaste lys over det og folde perspektiverne ud, så du forstår dem bedre, og kan hjælpe dig med at speede processen op, hvis du gerne vil ændre på det.

Jeg kan varmt anbefale at have nogen med sig på sin rejse. Jeg har selv haft flere forskellige læremestre og undervisere på min vej, og jeg kan skrive under på, at jeg aldrig var nået så langt på min rejse, hvis jeg var blevet ved med at klare den selv. Det kan være en stor lettelse og tryghed at have nogen med, som ser én rigtigt, og som forstår det, man står i. Og som ikke har forventninger til én. Jeg ville elske at være den person for dig.

 

Fortrydelsesret

Hvis du efter den første session finder ud af, at forløbet alligevel ikke er noget for dig, kan du nå at fortryde. I så fald betaler du kun for den første session.

OBS. Der er kun mulighed for at afbryde forløbet og få resten af pengene retur på dette tidspunkt.

Kontakt mig i dag og hør om dine muligheder

Skriv til stine@feelcompany.dk

 

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog