Et knækket kvindeliv

Hvordan kommer man sig efter stress? Dette er et stort og ofte svært spørgsmål, som mange kvinder (desværre) spørger sig selv på et tidspunkt i deres liv.  
 
 
 
For noget tid siden havde jeg æren og fornøjelsen af at være med i podcasten “Et knækket kvindeliv”, som er skabt af Annemarie Vestergaard og Mette Gosmer. En utrolig vigtig podcast, der udforsker, hvad det er, der går galt, når vi kvinder knækker, og hvordan vi reparerer igen – som de selv udtrykker det.
 
Det er en debat, vi i den grad har brug for at have, og derfor var jeg så glad for at være med.
 
I interviewet deler jeg min egen historie om dengang, jeg selv gik ned med stress, om hvad der gik galt, hvordan jeg kom videre, og hvordan det ledte mig til at lave det, jeg gør i dag.
 
Foranlediget af deres gode, dybsindige spørgsmål kommer vi vidt omkring med emner som sjælens mørke nat, hvorfor jordforbindelse er vigtigt, hvad energi egentlig er, og hvordan den sensitive side ofte indebærer en særlig åbning til det åndelige plan.
 
Måske har du lyst til at lytte med? I så fald finder du den her på Spotify 
 
… eller der hvor du normalt lytter til podcasts.
 
Stor tak til jer, Mette Gosmer og Annemarie Vestergaard for at invitere mig med.
 
 
 
Du er også altid velkommen til at lytte til min podcast Lyslevende.
 

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog