Derfor er det godt at dagdrømme – Få 3 fantastiske drømmerejse meditationer

OBS. Nederst finder du tre Magiske Meditationer, jeg lige har lavet klar til dig. Tre fantastiske drømmerejse meditationer, som du med det samme kan rejse med ud på! 

Siden jeg startede med at lave meditationer, er jeg blevet klar over, hvor meget folk elsker drømmerejse meditationer.

Og det kan jeg virkelig godt forstå. For det er jo en måde at komme ind i en helt anden verden for en stund, hvor alt ånder fred og idyl, eller hvor vi på et sjæleplan får nogle helt fantastiske oplevelser.

Jeg elsker det også selv! 

Som teenager kan jeg huske hvor naturligt det var at bevæge mig ind i drømmenes univers. I hverdagene skulle jeg køre ret langt med bus, og ofte satte jeg blikket på langt, mens der for mit indre blik udspillede sig en eller anden spændende historie. Måske var det en fantasifuld kærlighedshistorie om en fyr, jeg godt kunne lide, eller en rejse langt væk i et smukt land.

Måske har du selv gjort noget lignende som barn eller teenager?

 

Dagdrømme

 

Som voksne er vi faktisk ikke ret gode til at dagdrømme – i hvert fald de fleste af os. Og det er faktisk lidt ærgerligt. For vi skal slet ikke undervurdere, hvad vi kan få ud at den aktivitet.

 
 

Dagdrømmene er der, hvor de helt store drømme starter, som senere bliver manifesteret i virkeligheden.

Dagdrømmene er der, hvor vi kan få nye indsigter eller spirituel inspiration, som kan guide os videre i vores liv.

Og dagdrømmene kan endda hjælpe os til snyde os ind bag de larmende tanker til vores følelses- og energissystem, hvor vi i nogen grad kan omkode os selv, hæve vores vibration eller heale noget gammelt, så vi kommer ud af dem igen med fornyet energi.

I dag kan man måle, at mennesker, som dyrker meditation (og dermed ofte er i en form for dagdrømmetilstand) har et markant højere energiniveau (2000 mV), end en normal, rask person (30-100 mV). Kilde: Henning Jensen – “Derfor skaber du dit eget liv”

 

Der er derfor rigtig god grund til at dagdrømme.

(Faktisk har jeg flere gange – i fuld alvor – sendt flere klienter hjem fra en session hos mig med en besked om at sætte tid af til at dagdrømme om det, de gerne ville have skulle udfolde sig. Som en måde at arbejde med energien bagved først – før de aktive skridt skulle tages.)

 

 

Få 3 af mine smukkeste drømmerejse meditationer!

I en af mine egne nyligste dagdrømme kom det til mig, at jeg skulle skabe nogle små pakker med Magiske Meditationer – heriblandt de drømmerejser som folk har elsket allermest.

Flere af jer har gennem tiden spurgt, om jeg ikke ville indspille nogle af mine bedste meditationer fra bl.a. Facebookgruppen Hverdagsmagi og fra mine kvindecirkler, så I kan downloade meditationerne og lytte til dem igen. Og det har jeg nu endelig fået taget hul på.

her får du nu den fineste buket med tre af mine mest magiske drømmerejse meditationer. Måske kommer der endda flere pakker senere …

Magiske meditationer 

 

I pakken Magiske Meditationer får du 3 smukke drømmerejser, som du frit kan downloade eller tilgå fra din egen app på din telefon, så du altid har dem med dig.

 

Meditationerne du får i Magiske Meditationer er:

 

KRYSTALBJERGET – Modtag healing i det helligste rum

Kom med på en magisk drømmerejse dybt ind i et stort bjerg. Her finder du en hellig, uberørt krystalhule, hvor du modtager stor healing.

Krystalbjerget

 

MARIA MAGDALENE INDVIELSEN – Bliv indviet som viskvinde

På denne drømmerejse i ørkenen møder du Maria Magdalene, modtager hendes personlige budskab til dig, og bliver indviet i hendes særlige søsterskab.

Maria Magdalene indvielsen

 

SJÆLEREJSEN – Et møde med din sjæl

Kom med på en smuk og eventyrlig vandring og besøg dit eget tempel, hvor du vil modtage en smuk sjælegave fra din egen sjæl.

Sjælerejsen

 

Hver enkelt meditation har en værdi af 75 kr. Men lige nu sælger jeg pakken med Magiske Meditationer samlet til en meget lavere pris.

Din pris for de tre meditationer samlet til evigt eje er kun 129 kr.!

 

Er du klar til at tage med på en drømmerejse og nyde de tre meditationer?

Ja tak. Tag mig med på drømmerejse nu!

 

 

 

Køb de tre drømmerejse  meditationer her

 

tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få meditationen
"Skru Op for dit lys"

+ et kapitel fra min bog